2016. február 22., hétfő

Kulacs-teszt

Régebben írtam egy szösszenetet a kulacs kálváriámról. Jöjjön egy kis update.


Mondhatnám magam akár mániákusnak is kulacsok terén, de hat évembe telt megtalálni az IGAZIT! Ha annak idején valaki súgott volna nekem, jelentős összegek kukába dobásától menthettem volna meg magam.

Most viszont remélem én menthetek meg pár kétségbe esett anyukát nemcsak a felesleges pénzköltéstől, de a lucskossá ázott táskák bosszantó valóságától is.

Kipróbáltam szinte mindent, ami a piacon kapható kulacs néven. Olcsót és drágát egyaránt. Naiv módon bíztam a borsos árú termékben (Contigo). Hatalmas csalódás volt ezért, mikor a játszótéren ismét eláztatták az ikrek itókái a táskámat.


                                                             "Hogy az a ....... "                              

Végső elkeseredésemben a Müllerben -is- kapható Sigg termékeknek adtam egy utolsó esélyt. Mivel le voltak árazva, még a pénztárcámnak sem fájt oly rettenetesen. Na persze, ha belegondolok, hogy rögtön hármat vettem belőle, máris más, de ettől most tekintsünk el!

Lassan egy éve használjuk minden nap a kulacsokat. Egy rossz szavam sem lehet rájuk! Könnyen tisztíthatók - amit én még könnyebbé teszek, beledobálva a mosogatógépbe. Nekünk nem kopott le a belső réteg sem róla. Esztétikai hibái lettek csupán az éves intenzív használat után: bizony a gyerekek nem kímélték a kulacsokat és alumínium voltuk miatt behorpadtak itt-ott. A minták viszont nem koptak le, még úgy sem, hogy a gépben tisztítom őket.
                                                          A "majomos" kulacsunk :D

Talán a "csavaros csőrüket" fogom lassan kicserélni, mert szerintem gusztustalanul összerágták a népek, de ezt könnyen lehet pótolni a Müllerből.

Mivel anno 3dl űrtartalmú kulacsokat vettem, ezeket talán kicsit kevésnek érzem a 7 éves lányaimnak egész napra a suliban, így lehet, hogy hamarosan beruházok egy-egy nagyobb darabba. Főleg, hogy olyan szépséges mintákban kapható. ;)


                                                         A kislány szívek megdobogtatója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése