2015. május 23., szombat

Tegnapi nap margójára - Üzletanyu Konferencián jártam

Ugyan nem vág a blog profiljába, de mégsem mehetek el szó nélkül a tegnapi Üzletanyu Konferencia 2015 mellett.Felkavaró volt!

Kezdő vállalkozás révén szükségesnek tartom, hogy minél többet tanuljak, lássak és halljak mások tapasztalatairól, trükkjeiről és sikereiről. Nem születtem vállalkozónak, sőt! A szűk családban sem láttam erre példát. A férjem fertőzött meg vele, aki - viccesen szoktam neki mondani, bár úgysem érti - kufárnak született. Mindenben üzleti lehetőségeket keres és talál. Jó érzékkel vág bele szinte mindenbe. Erre születni kell. Olyan soha nem leszek - nem is ez a célom-, mint ő, de mellette rengeteg alakult az üzleti gondolkodásom.

Leginkább persze a gyerekek születése adott ehhez löketet. Mint a legtöbb vállalkozó anyuka, én is azt a lehetőséget próbáltam megtalálni, amit a gyerekek mellett, itthonról tudok végezni. Így találtam rá Frugira és a többi biopamut gyerekruhára. Kérdéseket tettem fel magamnak és ezek a válaszok jöttek egy Frugi rendelés alkalmával a krumpliszsákba csomagolva Angliából. :D

                                     100% környezetbarát "krumpliszsák" Frugi csomagolás

Az elkövetkező napok folyamán tömegével lesz tele a net a konferencia hatására született bejegyzésekkel, és ez nem csoda! Több száz nő, leginkább anyuka, vett részt a tegnapi konferencián, amit én motivációs tréningnek neveznék. Hallhattunk sikertörténeteket és bukásokat, majd talpra állásokat. Beszélgettek érdekes emberekkel (Hogy ennek a Stahl Juditnak milyen mély hangja van! :D ). A legjobb, legimpulzívabb előadást azonban Kis Évától (Karsai Holding Zrt) hallottam, aki viszont egyáltalán nem vállalkozó a szó szoros értelmében. A pozitív életszemlélete, kivételes humora, öniróniája és fantasztikus előadói modora annyi energiát adott, hogy hajnali fél kettőkor is a hallottakon illetve az azok által inspirált új ötleteimen agyaltam.

Egy szó, mint száz. A tegnapi nap megerősített abban, hogy nekem ezt kell csinálnom. Céljaim vannak, már csak le kell írnom és akkor semmi sem állíthat meg a megvalósításuktól!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése